Gebruiksmogelijkheden

PAROCHIE van St.Joseph

H.Missen
Voor het Hem dienen en danken in vieren zoals Jezus ons heeft voorgedaan zijn die vieringen doorgaans:
zaterdagmiddag om 17.00 uur, en
woensdagavond om 19.00 uur
.

Tijdens hoogfeesten als Kerst, Pasen en Pinksteren zijn er ook vieringen op de zondag. Ook bij 1e H.Communievieringen en toediening van het H.Vormsel wordt dat doorgaans een zondagviering. De actualiteit in het vieringenrooster is inmiddels wellicht ook toegankelijk via www.katholiekenschede.nl

Parochiesecretariaat
De openingsuren van het parochiesecretariaat van de St.Joseph zijn als volgt:

Op maandag t/m donderdag bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur
Op vrijdag de hele dag gesloten.

Daar kunt u zich ook melden voor informatie of aanmelding als nieuwe parochiaan of doop, huwelijk, of 1e H.Communie of H.Vormsel voor uw kind maar ook voor een uitvaart van een dierbare.
Telefoonnr. 053-435 48 08.

Bronvermeldingen:

• Notulenboeken van de parochie St.Joseph.
  • Berns, W.J.E.; Rondleiding door de St.Jozefkerk. Uitgave van de Stichting Vrienden van de Jozefkerk. Enschede december 1980.
  • Berns, W.J.E. en anderen; Honderdjaar kerk en parochie St.Jozef te Enschede. (1996)
  • Rapport onderzoek muurschilderingen door Stichting Restauratie Atelier Limburg. Maastricht mei 2000.
  • Sliepsteen; Tijdschrift van de Stichting Historische Sociëteit Enschede - Lonneker. Diverse artikelen.
  • Stroink, L.A.; Stad en Land van Twente. Hengelo 1962.

Enschede, 1 juli 2004